Pegas Tour

+420 724 593 660
+420 602 255 670

Víza do Mongolska

Pro vstup na území Mongolska je pro občany České republiky nutná povinnost mít platné vízum, které vystavuje konzulární oddělení Velvyslanectví Mongolska v Praze. Vízum opravňuje k návštěvě do 30 dnů.

Podklady potřebné pro vyřízení turistického víza do Mongolska:

  • cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Mongolska s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná)
  • 1 x vyplněný vízový formulář v angličtině stáhnout zde
  • letenka tam a zpět
  • přesný popis cesty a ubytování po Mongolsku v angličtině
  • cestovní pojištění po dobu pobytu

Občane cizích států musí při žádosti o vízum předkládat doklad o povolení k trvalém pobytu na území ČR.
Žádáme o úhradu víza do Mongolska při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet .


Podklady potřebné pro vyřízení služebního víza do Mongolska:

  • cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Mongolska s jednou volnou dvojstrankou bez razítek a víz)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná)
  • 1 x vyplněný vízový formulář v angličtině stáhnout zde
  • oficiální žádost mongolské zvoucí organizace
  • letenka tam a zpět, detailní itinerář pobytu v Mongolsku
  • cestovní pojištění po dobu pobytu

Podklady potřebné pro vyřízení tranzitního víza do Mongolska

  • cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Mongolska s jednou volnou dvojstrankou bez razítek a víz)
  • 1 x fotografii pasového formátu (aktuální)
  • 1 x vyplněný vízový formulář v angličtině
  • platné vízum do třetí zemi, rezervace letenky, itinerář cesty procházející Mongolsko
  • cestovní pojištění po dobu pobytu

Objednat online