Pegas Tour

+420 724 593 660
+420 602 255 670

Víza do Kazachstánu

Pro rok 2017 je vstup do Kazachstánu bezvízový!

Podklady potřebné pro vyřízení turistického víza do Kazachstánu

  • Cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Kazachstánu s jednou volnou dvojstránkou bez razítek a víz
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná fotografie)
  • 1 x vyplněný vízový formulář
  • 1 x fotokopii letenky s rezervačním číslem na dobu pobytu tam i zpět
  • při cestovaní autem potřebné uvést typ a statní poznávací značku vozidla (přiložit kopii malého technického průkazu)
  • potvrzenou rezervaci hotelu

Turistické vízum do Kazachstánu umožnuje 1 pobyt max 30 dní. Děti vízový poplatek platí, musí mít vlastní pas a voucher, cena je stejná jako pro dospělou osobu.

Podklady potřebné pro vyřízení služebního víza do Kazachstánu

  • Cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Kazachstánu s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná fotografie)
  • 1 x vyplněný vízový formulář
  • 1 x fotokopii letenky s rezervačním číslem na dobu pobytu tam i zpět
  • pro roční vízum více vstupů – kopie pozvánky s číslem vízové podpory, v souladu s MZV RK (vyřizuje klient osobně nebo můžeme pozvání zařídit)
  • pracovní cesta – kopie povoleni k práci (vyřizuje klient osobně)
  • při cestovaní autem potřebné uvést typ a statní poznávací značku vozidla a přiložit kopii malého technického průkazu

Služební vízum pobyt 1 měsíc – jeden vstup, umožňuje pobyt do 30 dnů.

 Tranzitní vízum do Kazachstánu

  • Tranzitní vízum do Kazachstánu – se vystavuje na základě platného víza do jiné cílové země (např. Rusko).
  • Podklady pro vyřízení tranzitního víza do Kazachstánu jsou stejné, jako u vyřízení turistického víza.
  • Při cestovaní autem je potřebné uvést typ a statní poznávací značku vozidla a přiložit kopii malého technického průkazu.
Důležité upozornění!
Registrace v Kazachstánu (není v ceně vyřízení víza)

Dokumenty ke stažení:


Při vjezdu/příletu do Kazachstánu je turista povinen vyplnit migrační kartu, kterou odevzdá při opuštění území KZ – tato karta slouží jako registrace v případě pobytu do 30  dnů (karta je při hraniční kontrole opatřena 2 razítky, z nichž jedno označuje právě povinnou registraci). V případě pobytu delšího než 30 dnů se občan ČR musí do 5 pracovních dnů ode dne vstupu na území Kazachstánu zaregistrovat na migrační policii. Ministerstvo zahraničních věcí České republiky doporučuje, aby čeští občané před cestou ověřili u zastupitelského úřadu navštěvovaného státu, zda se podmínky přicestování nezměnily.( http://www.kazembassy.cz )
V procesu vyřizování víz má naše agentura  pouze zprostředkova­telskou funkci a nenese  odpovědnost za zamítnutí žádosti nebo nedodržení včasného vyřízení  žádosti ze strany konzulárního odd. zastupitelského úřadu Republiky Kazachstán.

V případě zamítnutí žádosti je poplatek za vízum nevratný. 

Po obdržení pasu si prosíme ihned zkontrolujte platnost víza a veškeré údaje. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

 UPOZORNĚNÍ: Podmínky pro udělení víz, platnost víz a ceny za vyřízení víz se mohou měnit a konzulární úřady nejsou povinny cestovní agentury o změnách informovat. Dojde-li ke změně podmínek po podání vaší žádosti, budeme vás neprodleně informovat. Vzniklý nedoplatek je nutné uhradit při převzetí pasu/víza.

 

Doba vyřízení 7 pracovních dnů, expres není možný
Cena turistického a služebního víza s pobytem do 30 dnů 2 800 Kč
Ostatní druhy víz Informace v kanceláři

Klient je povinen:

  1. uhradit poplatek za víza ihned po doručení všech potřebných dokladů pro vyřízení Vaší žádosti. Platba může být uskutečněna v hotovosti nebo vkladem na  náš účet u UniCredit bank č. 2113163980/2700  u firem i na fakturu.
  2. IHNED po obdržení vstupního víza provést kontrolu správnosti údajů (číslo pasu, národnost, pohlaví, druh a platnost víza, atd.). Na pozdější upozornění nebude brán zřetel.

Důležité doplňující vízové informace:

a) Všechny dokumenty potřebné k podání žádosti o vízum do Ruské federace je nutné doručit či zaslat (poštou doporučeně, EMS, DHL, kurýrem) na adresu: Pegas Tour – 4. patro , office 1, Revoluční, 724/7 Praha 1-Staré Město, 110 00 minimálně jeden den před předpokládaným podáním.

724/7 Praha 1-Staré Město, 110 00  minimálně jeden den před předpokládaným podáním žádosti o vízum. Cestovní doklad si následně můžete vyzvednout v naší kanceláři osobně nebo v  zastoupení nebo Vám jej můžeme zaslat cenným psaním. Službu EMS, DHL anebo kurýra si hradí klient.

b) Falešné dokumenty a dotazníky s nepravdivými údaji budou mít za následek zamítnutí žádosti o vízum nebo i zákaz vjezdu do ZEMĚ. Udělení víza plně záleží na rozhodnutí konzulátu.  V případě zamítnutí udělení víza konzulárním úřadem jsou všechny konzulární i servisní poplatky nevratné.

c) Ceny pro občany ze zemí EU, včetně tzv. třetích zemí se mohou lišit v návaznosti na výši konzulárního poplatku. Pro více informací nás kontaktujte, prosím.

Objednat online